Förvandla ditt hem med en totalrenovering i Stockholm

Drömmer du om att sätta din egen prägel på din bostad? Ha öppna ytor och ett drömkök. Gör en totalrenovering i Stockholm för att ditt drömhem ska bli sant.

Linnea hade aldrig trott att hon skulle komma dit hon var idag. Hon hade fått kämpa hårt själv sedan ung ålder. Hon hade alltid haft höga drömmar om vad hon ville göra i livet. När möjligheten fanns, tänkte hon inte låta något stoppa henne. Linnea bodde i Umeå men såg ingen framtid där. Hon ville bosätta sig i Stockholm istället.

Stockholm har alltid känts som Linneas hem. Hon spenderade så mycket tid hon bara kunde där. Hon älskade staden och människorna. Hon uppfattade inte alls invånarna som stressiga, utan snarare trevliga. När Linnea äntligen hade hittat den perfekta lägenheten som hon köpt, så fanns det bara en sak kvar att göra – att renovera den och sätta sin egen prägel på bostaden.

Totalentreprenad när du gör en totalrenovering i Stockholm

Lägenheten låg bra till och var tillräckligt stor för Linnea, men den var inte modern eller så smart planerad. Hon ville göra om köket, badrummet och även öppna upp mellan två rum. Linnea hade ingen kunskap alls om renovering och sådant. Så hon valde att ta hjälp av ett företag. Även när det kom till att anlita företag kände Linnea sig vilsen. Vad skulle hon egentligen tänka på och vad skulle hon fråga dem?

Hon sökte därför efter företag som erbjöd totalrenovering av en bostad med totalentreprenad. Det kom upp flera resultat och hon hittade ett företag att vända sig till. De var otroligt proffsiga och satt på en enorm kunskap om olika saker. Företaget kunde sköta hela hennes renovering från start till mål och hon behövde inte ens vara på plats medan de arbetade.