Om oss

Vill du veta mer om bygg, renoveringar och olika projekt inom byggbranschen? I så fall har du kommit till helt rätt sida. Här kommer vi att gå igenom och titta närmare på det mesta som rör bygg- och renoveringar.

Vi ska titta närmare på hur man exempelvis lägger golv, hur man bygger en veranda, vad man ska tänka på när man målar om, vilket typ av tak som passar för olika hus – och hur man lägger detta – samt olika lösningar inom energi, uppvärmning och ventilation. Den här sidan har inga begränsningar utan vi ska alltid ha en stor spännvidd. Målet är att du som läsare ska kunna hitta såväl allmänna som mer specifika fakta om olika projekt.

Vi som skriver är vana hantverkare som vill dela med oss av vår kunskap. Vi vet att många privatpersoner behöver hjälp och små råd. Vi vet även att många väljer bort professionell hjälp som en följd av stolthet. Varför? Här kommer vi att försöka bena ut när man gör bäst i att ta hjälp och när man med fördel själv kan ta fram sin verktygslåda och hugga in. Vi vill, helt enkelt, bidra till en ökad kunskap hos våra läsare och ge dig allt du behöver veta om bygg. Välkommen!