Elektriker gjorde stuga utanför Stockholm uthyrbar

Ibland krävs det bara lite el för att skapa nya inkomster. För att allt ska gå rätt till kan man kontakta en elektriker i Stockholm för tips och goda råd.

Paret Andersson bodde i ett hus utanför Stockholm och hade gjort så i tjugo år. Nu var alla barnen utflugna och de hade mer tid för att göra det som de älskade mest. Att resa och uppleva nya saker tillsammans. Samtidigt var det lite läskigt att lämna huset när de skulle iväg. De ville inte be barnen om hjälp med att hålla ett öga på det då de bodde flera mil bort.

Det var inte förrän senare som de kom på en idé som inte var så tokig. På tomten hade de ett litet hus. Det var inte en friggebod utan lite större och var isolerat och beboeligt. Enda bekymret var att det inte fanns någon el. Men om de installerade det skulle de kunna hyra ut huset på kortare eller längre tid.

Elektriker satte ljus på situationen

När tanken satt sig gick de igenom huset för att se att allt var i sin ordning. De skulle putsa upp det lite men annars var det tiptop. Herr Andersson kontaktade en elektriker i Stockholm som lovade att komma förbi och titta på hur de bäst kunde dra elen och vad de behövde. En tid bokades in följande vecka. Under tiden skulle de kolla upp olika sätt att hyra ut sitt lilla hus.

Elektrikerna kom och installerade lampor och värme. De satte ut en annons och genast fick de bokningar. De insåg att det nu fanns människor vid huset och det var mindre intressant för tjuvar. Kanske kunde de få en gäst som stannade lite längre och de kunde åka bort utan att behöva oroa sig för någonting. Särskilt som sonen lovat att ha jouren när det kom till den lilla stugan när de var borta.

Ta reda på mer genom att besöka: elektrikerstockholm.nu